Projekty Unijne

Beneficjent
IZABELA WOJDYŁA PYSZOTY
realizuje projekt dofinansowany z Funduszy Europejskich

„Wdrożenie rozwiązania cyfrowego w zakresie zarządzania usługami cateringowymi w firmie Izabela
Wojdyła Pyszoty jako odpowiedź na negatywne skutki wywołane pandemią COVID-19”

Głównym celem projektu jest zasadnicza zmiana procesów biznesowych firmy poprzez wdrożenie rozwiązania
informatycznego związanego z kompleksową obsługą klienta oraz zarządzaniem produkcją i dostawą
cateringów.

Wartość projektu: 298 000.00 PLN
Wkład Funduszy Europejskich: 253 300.00 PLN
Projekt realizowany w okresie 01/02/2022 – 31/07/2022

Sfinansowano w ramach reakcji Unii na pandemię COVID-19

PYSZOTY Izabela Wojdyła realizuję projekt:

„Probiotyczne liofilizowane dania dla dzieci o zaprojektowanych właściwościach funkcjonalnych”

Cele i planowane efekty:

Celem projektu jest realizacja prac B+R mających na celu opracowanie innowacyjnej linii produktów (dania obiadowe i desery) probiotycznych liofilizowanych z przeznaczeniem żywienia dzieci w wieku od 6 miesiąca życia, które będą miały zastosowanie jako składnik

zbilansowanej diety. Ostatecznym efektem projektu będzie nowy produkt, który zostanie wdrożony do działalności gospodarczej i przyczyni się do podniesienia konkurencyjności firmy Pyszoty Izabela Wojdyła.

Wartość projektu: 1 176 325,00 PLN

Wkład Funduszy Europejskich: 901 285,00 PLN